Eri tyypit terassilautojen

Kuluttajat ovat erittäin nirsoita, kun on kyse siitä, minkä tyyppisen levyn he ostavat ulkoterassialueelleen. Se, mikä saattaa sopia joidenkin asiakkaiden tarpeisiin, ei välttämättä tee samaa joillekin muille. Siksi markkinoilla on nykyään saatavana erityyppisiä terassilautoja, joilla on omat hyvät ja huonot puolensa.

Ipe

Tämä on suosituin ja halutuin terassimateriaali sen kestävyyden, värin ja turvallisuusnäkökohtien vuoksi. Materiaali on yhdistelmä viljaa ja luonnollista öljyä, joka antaa paremman suorituskyvyn ja ulkonäön kuin mikään muu pehmeä puu tai synteettinen materiaali. IPE: llä on liukastumista, naarmuuntumista ja sirpaleita kestävä pinta, ja se säilyttää alkuperäisen muodonsa yli 75 vuoden ajan ilman käsittelyä, maalausta tai tahraamista.

Tigerwood

Se on sekoitus kullan punaruskea väri ja ruskea ja musta raita, joka kypsyy vaaleammaksi ajan myötä. Tämä terassilauta voi kestää jopa 30 vuotta ilman mitään käsittelyä lukuun ottamatta sen väriä, joka on säilytettävä levittämällä UV-öljyä silloin tällöin. Tigerwood on kemikaaleja vapaa ja vastustuskykyinen homeelle ja hajoamiselle.

Cumaru

Suuren tiheytensä vuoksi tarvitaan esiporausta. Cumaru-levyt voivat kestää vuosikymmeniä, ja ne kestävät naarmuja ja sirpaleita, joilla on luistamaton pinta. Se on helppo asentaa ja sillä on punaruskea väri, joka lisää kannelle elävän sävyn.

Garapa

Ihanteellinen niille, jotka haluavat vaaleat kannet. Sen vaalean kultainen väri sieppaa enemmän kirkkautta kannelle ja on edullinen vaihtoehto niille, joilla on tiukka budjetti. Se on termiitti-, home- ja hajoamiskestävä.

Massaranduba

Siinä on rikas punainen väri, jonka toisella puolella on sileä pinta ja toisella puolella liukumaton pinta. Sillä on samanlaiset ominaisuudet kuin Cumarulla.

PVC

Se on valmistettu muovista ja huolimatta sen hajoamista ja vääntymistä kestävistä ominaisuuksista, se on hyvin herkkä. Se sisältää myrkyllisiä kaasuja ja säilyttää lämmön altistuessaan auringolle, mikä tekee siitä hyvin epäkäytännöllisen.

Komposiitti

Se on valmistettu kierrätetystä muovista ja puukuiduista ja näyttää luonnolliselta puulta. Vaikka se on huoltovapaa, se voi sisältää haitallisia kemikaaleja sen alkuperästä riippuen.

Comments (0)

Vastaa