Patio-kannen materiaalivaihtoehdot

Koska terassin suojus on pohjimmiltaan katto ja sen kannattimet taloon kiinnitettynä, talon ulkotilaa vastaavan tai täydentävän tyylin valitsemisen tulisi olla ensimmäinen huomio. Puu on usein suosittu sen kyvystä sulautua sekä maisemaan että useimpiin talotyyleihin. Yhdistettynä puulevyihin, luonnollinen ulkonäkö on lämmin ja houkutteleva.

Tämäntyyppisen patiokannen suurin haittapuoli on, että se vaatii enemmän huoltoa kuin sen vaihtoehdot. Vinyyliterassilla ei ole puun luonnollista houkuttelevuutta, mutta ne ovat helposti ylläpidettäviä, pitkäikäisiä ja voivat olla tyylikäs lisävaruste nykyaikaisille taloille.

Hyvälle väliaineelle näiden kahden välillä on saatavana vähän huoltoa vaativat alumiiniset terassikannet, joiden pinnoille on kohokuvioitu esteettisesti miellyttävät puurakeet.

Comments (0)

Vastaa